Ha  egy varázslatos napsütötte tengerparti élményre vágyik várja Önt a Villa Orsera apartmanház Horvátországban! Tenger közeli apartmanjaink kényelmet biztosítanak minden vízparti élményhez, aktív pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

A villa egy domboldalon az Orsera kemping fölött zöldövezetben épült.  Strandolni a kempingben vagy az ingyenes  városi strandon lehet. Itt a tenger mellett egy hatalmas zöld park található.   

Az apartmanház nyugodt környezetben fekszik. Jellemző a kényelem a tisztaság, a rendezettség és a biztonság.

A 2×30 m² körpanorámás teraszokról gyönyörű kilátás nyílik úgy a tengerre mint a környező zöld dombokra. A felső terasz napozóterasz, az alsó, felülről fedett un. Pergola a közös programokra szolgál, pl. grillezés, reggeli. Tiszta időben az olasz Alpok vonulatai is láthatók. Az apartmanok egy része a tengerre néz de a szállás minden vendége élvezheti az extra kilátást a tengerpartra és az öböl szigeteire.

A magyar anyanyelvű tulajdonos és személyzet egész szezonban a villában tartózkodik.

Nyaralási ciklusok: NINCS KÖTELEZŐ SZOMBATI VÁLTÁS, sem meghatározott minimális tartózkodás.

Érkezés: 14 órától / előzetes egyeztetés alapján lehet korábban is/ távozás legkésőbb 10 óráig.

2-5 ágyas, esetenként pótágyazható apartmanokkal rendelkezünk. Egy légtérben 2 főnél több nem alszik. A hálószobákban az ágyak széthúzhatók. A beépített és jól felszerelt konyha a nappalival egy légtérben van. Az apartmanok mindegyikében van műhold TV, mikrohullámú sütő és mélyhűtőrekeszes hűtőszekrény.

Vendégeink a ház pergoláján grillpartikat rendezhetnek, ehhez grillsütőt, eszközöket adunk.

Ágyneműt hetenkénti váltással biztosítunk, ugyanakkor takarítás. Minden apartman klimatizált, de ventillátor is a vendégek rendelkezésére áll.

Autóval a ház környékén ingyenesen lehet parkolni. Mozgásukban nehezített vendégeknek parkolókártyát biztosítunk, mellyel Vrsar több lényeges helyén parkolhatnak, akár a strand mellett is.

 

Amennyiben felkeltettem  érdeklődésüket az alábbi űrlap kitöltésével írhatnak nekem üzenetet. 24 órán belül küldök részletes árajánlatot a kiajánlott apartman képeivel.

Kérem ügyeljenek az adatok helyességére ellenkező esetben nem tudom Önökkel felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben gyerekkel érkeznek, kérem írják meg az életkort.

Foglalás esetében szükségem van, hogy melyik országból érkeznek.

 

 

Fotógaléria